2015-07-26 @ 16:35:53 / Allmänt

Fotografering

Hej på er!
Denna veckan har gått i ett! Blev en hel del jobb, som jag inte hade räknat med, men det kom ganska lägligt när det ändå inte var något vidare väder för utflykter. Enligt prognoserna ser det inte heller ut att vara någon sommar i sikte, så det lutar åt att det blir en resa i höst!
Häromdagen fick jag äran att fota ett brudpar och deras barn. Bjuder på några av bilderna.

2015-07-19 @ 22:54:57 / Allmänt

Sjukstuga

Under 2 veckors tid har vi turats om att vara sjuka här hemma. Förkylning, feber, influensa och ögoninflammation. Nu hoppas jag innerligt att detta lider mot sitt slut, så att vi kan få hitta på lite mer roligheter i sommar. 
Några bilder från midsommar, stugan, Borås djurpark m.m.

2015-07-18 @ 12:45:00 / Ny läsare?

Välkommen till mig!

Felicia Ljungberg heter jag och är 23 år gammal. Jag bor tillsammans med min sambo Calle och våra 3 barn i en villa i Falköping.
 
Strax efter att jag tagit studenten fick vi reda på att jag var gravid. Just då och där skakade det om hela våra liv, men den 2 Februari 2011 kom våran Maja till världen och vi kunde inte vara lyckligare!
 I samband med graviditeten startade jag upp bloggen, som därav fick namnet "Ett helt nytt liv".
 
Ganska exakt 2 år efter, den 25e Januari 2013, föddes lillebror Philip. I samma veva köpte vi vårat hus, som ständigt resulterar i nya projekt och renoveringar.
 
Den 22e Oktober 2014, föddes vårt tredje lilla troll, Alice... och om ni frågar mig blev familjen komplett efter hennes ankomst :-)
 
Jag älskar min lilla familj mer än något annat och det finns inget bättre än att ägna min tid åt dem!
Jag har även passion för renovering och inredning, mat och bak, shopping, barnkläder och resor!