2014-05-27 @ 22:16:00 / Allmänt

Mysdagar!

God kväll!
I söndags hade vi en jättehärlig mors dag! Det blev inget direkt firande av mig, men vi gick hem till min mamma och njöt av fint väder och god mat. Med färskpotatis, grillad kyckling och jordgubbstårta kändes det nästan som midsommar. Det enda som saknades var pappan i familjen, som ägnade dagen på jobbet!
Igår var jag ledig några timmar från jobbet för att åka iväg på rutinultraljud tillsammans med Calle. Bebisen såg ut att må jättebra. Könet fick vi inte bekräftat, eftersom navelsträngen låg i vägen... så det ska bli spännande att se om det är en liten grabb vid nästa ultraljud i v.32. Moderkakan låg i framvägg... vilket kan vara en anledning till att jag inte känt några direkta rörelser än. Moderkakan låg även lite väl nära kejsarsnittet, men förhoppningsvis flyttar den sig under resans gång.


Postat av: Sara

Härligt! :) Var har du köpt Majas klänning? Den var jättefin! :)

2014-05-27 @ 23:13:27 / http://sarungen.blogg.se
Postat av: Louise

Hur många kejsarsnitt får man göra?:) är rent nyfiken bara:) ska du göra kejsarsnitt nu igen eller ska du föda vaginalt?:) också ren nyfikenhet du behöver inte svara om du inte vill:) kram!

2014-05-28 @ 17:52:03
Postat av: Mia

Hej. Hur många barn vill ni ha? Och vad ville ni helst att det skulle bli (gäller kön) 3:dje barnet? Hoppas allt allting går bra! Kram

2014-06-06 @ 15:51:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: