2014-05-31 @ 11:01:01 / Allmänt

Fest i stad

 
Igår efter jobbet begav vi oss till stan, där det var fest i stad. Först blev det fika och glass med kompisarna Nova & Kevin m. familj och sen blev det dans på torget. En mysig dag avslutades med Pizza på altan! Om en stund ska vi iväg på släktmiddag på kurorten. Hoppas ni får en fin dag!

2014-05-27 @ 22:16:00 / Allmänt

Mysdagar!

God kväll!
I söndags hade vi en jättehärlig mors dag! Det blev inget direkt firande av mig, men vi gick hem till min mamma och njöt av fint väder och god mat. Med färskpotatis, grillad kyckling och jordgubbstårta kändes det nästan som midsommar. Det enda som saknades var pappan i familjen, som ägnade dagen på jobbet!
Igår var jag ledig några timmar från jobbet för att åka iväg på rutinultraljud tillsammans med Calle. Bebisen såg ut att må jättebra. Könet fick vi inte bekräftat, eftersom navelsträngen låg i vägen... så det ska bli spännande att se om det är en liten grabb vid nästa ultraljud i v.32. Moderkakan låg i framvägg... vilket kan vara en anledning till att jag inte känt några direkta rörelser än. Moderkakan låg även lite väl nära kejsarsnittet, men förhoppningsvis flyttar den sig under resans gång.

2014-05-24 @ 22:20:49 / Allmänt

Härliga dagar!

Vi har haft några underbara dagar i stugan. Riktig sommarvärme, bad, grill, lekparkshäng och mysiga promenader vid vattnet. Glömde tyvärr kameran, så kan inte visa er mycket mer bilder än de jag lagt upp på instagram (@ettheltnyttliv). Synd när man är på en av de vackraste platserna med fint väder och lyckliga barn!
Idag har vi ätit en smaskig frukost på stan, gått på loppis och strosat en stund i affärer. Slängde även ihop en liten rabarberkaka som jag tänkte ta med hem till mor i morgon!