2014-01-23 @ 13:03:00 / Allmänt

Torsdag

Hej på er!
Idag bestämde sig Philip för att vi skulle vakna tidigt, så det var bara att gilla läget och pallra sig upp! När vi ätit frukost och lämnat Maja på dagis, tog jag med mig lilleman på babycafé. Nu är vi hemma och han sover som en stock. Snart ska vi äta kotletter som har legat och gottat till sig i ugnen i 3 timmar.
Igår var det fullt schema. Vi började med ett besök hos tandläkaren, som tittade lite på båda barnen. Maja skulle helst sluta med tutten snarast, så det är väl dags att försöka med det nu. Philip skulle vi tydligen börja borsta "tänderna" på, trots att han inte har några, haha.. men de ville att han skulle börja vänja sig.
Med två stolta barn, som fått var sin leksak, åkte vi vidare till stellas lekland. Där stannade vi i hela 4 timmar för bus och mat. Innan det bar hemmåt blev det även en tur till Bilia. Någon ny bil blir det nog inte än på ett tag, men vi börjar allt tröttna lite på "gamla Bettan"
Några bilder från vardagsrummet


Postat av: Sophie

Har vägarna förbi falköping imorgon och undrar om du vet någon bra second hand/loppis i falköping?:)

Tack för en superbra blogg!

Svar: Åh, såg din kommentar först nu! Vet massor med bra loppisar! Hör gärna av dig igen om du ska hit, så kan jag berätta =)
ettheltnyttliv

2014-01-31 @ 17:06:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: