2014-01-26 @ 22:40:11 / Allmänt

Ingen tutte!

Efter det där tandläkarbesöket bestämde vi oss för att försöka sluta med tutten på en gång. Det blev inget "lämna tuttarna till kattungarna eller kaninerna... Vi kände att samtalet med tandsköterskan (som förklarade för Maja varför tutten inte var bra) fick räcka... och det känns som det kommer funka! Fjärde natten utan tutten nu! Sen har vi en liten deal jag och lillstumpan. Slutar hon med tutten, har jag lovat att ta med henne och rida... och det vill hon såå gärna :-) 

2014-01-26 @ 22:03:01 / Allmänt

1 år!

Så blev han 1 år igår, vår lilla goding! Slutar aldrig förvånas över hur fort tiden går! Dagen till ära var riktigt bra om jag får säga det själv! Vi hade ett litet kalas för lilleman på eftermiddagen. Philip fick en alldeles egen tårtbit som han fick äta med händerna och massa roliga paket! Dessutom överraskade Calle med att komma hem tidigare från jobbet! Så kul att han kunde vara med en stund!
På kvällen stack jag iväg på födelsedagsfest för mamma, som också fyllde år. Det blev en trevlig kväll på O'Learys med ett gäng goa tjejer!

2014-01-23 @ 13:03:00 / Allmänt

Torsdag

Hej på er!
Idag bestämde sig Philip för att vi skulle vakna tidigt, så det var bara att gilla läget och pallra sig upp! När vi ätit frukost och lämnat Maja på dagis, tog jag med mig lilleman på babycafé. Nu är vi hemma och han sover som en stock. Snart ska vi äta kotletter som har legat och gottat till sig i ugnen i 3 timmar.
Igår var det fullt schema. Vi började med ett besök hos tandläkaren, som tittade lite på båda barnen. Maja skulle helst sluta med tutten snarast, så det är väl dags att försöka med det nu. Philip skulle vi tydligen börja borsta "tänderna" på, trots att han inte har några, haha.. men de ville att han skulle börja vänja sig.
Med två stolta barn, som fått var sin leksak, åkte vi vidare till stellas lekland. Där stannade vi i hela 4 timmar för bus och mat. Innan det bar hemmåt blev det även en tur till Bilia. Någon ny bil blir det nog inte än på ett tag, men vi börjar allt tröttna lite på "gamla Bettan"
Några bilder från vardagsrummet