2013-09-28 @ 00:01:48 / Allmänt

Fredag

Vi har haft en riktigt bra dag! Den började med en dunderfrukost med mina små knottar och kort där efter knackade en saknad vän på dörren. Efter besöket fick Maja följa med henne på äventyr heela eftermiddagen. Jag och mina grabbar åkte iväg till grannstaden Skövde, för att gå på villamässa och kika på soffa. Vi åkte hem igen nöjda och belåtna med en ny ytterdörr, massa inspiration och smaskiga maxburgare i magen ;-)
I torsdags var jag på 8-månaderskontroll på BVC med Philip. Stora killen vägde nästan 9 kg och var 70 cm lång! Än så länge varken ålar eller kryper han, men han börjar försöka mer och mer! Andra saker han i stället blivit duktig på är att vinka, äta med "pincettgreppet" och andra finmotoriska saker.

2013-09-22 @ 10:53:00 / Allmänt

Sjukdagar

Hej på er!
De senaste dagarna har gått lite upp och ner. Jag åkte ju på lillemans infektion, så har inte mått så bra.. men jag fick några energikickar mellan varven och gjorde både äppelmos och äppelmuffins! Som tur var mådde jag bättre igår, då vi var bortbjudna till Calles moster. Det blev en riktigt mysig kväll med god mat och trevligt sällskap!
Idag har det varit regnigt och mörkt, så vi tände lite ljus och kröp upp i soffan. Tror faktiskt vi blir kvar här och myser resten av dagen!

2013-09-17 @ 22:50:00 / Allmänt

Man vet att man har snälla barn...

...När man kan ställa sig och baka i över en timma!
Där stod jag i köket, medan Maja lekte Emil i Lönneberga med sin lillebror. Han var Emil och hon var pappan... Och jädrar vad arg hon var! Hon stängde in honom med gåstolen i hallen... "DU SKA GÅ I SNICKERBOA!" - skrek hon om och om igen... Och lillebror skrattade så han kiknade.. Haha, helt underbart!