2013-10-28 @ 21:20:22 / Allmänt

Dop!

Igår hade vi dop för barnen. Vi hade ju tänkt att ha namngivning för Philip i somras, men det var fullt upp med så mycket annat (precis som nu, haha)... Av olika anledningar kom vi fram till att vi skulle ha dop i stället och eftersom vi hade namngivning för Maja fick även hon döpas nu.
Natten till igår fick Maja nästan 40 graders feber, så vi blev oroliga att hon inte skulle kunna vara med... men som tur var tog det en snabb vändning och trots att hon fortfarande hade lite temp var hon pigg och glad hela dagen!
Jag tror alla i familjen var lika nöjda och glada när vi kröp till sängs igår! Det blev en riktigt lyckad dag med god stämning, härliga människor och gott att äta! Tack älskade släkt och vänner för att ni förgyllde barnens dopdag och för alla fina presenter de fick ♥

2013-10-24 @ 19:51:59 / Allmänt

Min lilla picasso!

Duktig tjej som hjälpt farfar måla i källaren idag :-)

2013-10-19 @ 21:47:59 / Allmänt

Det händer grejer!

Nu händer det grejer här hemma! Vi har fått ovärderlig hjälp av svärfar som gjort en stor del av grundarbetet både i gillestugan och i Philips rum. I morgon ska vi börja med taket i källaren och sen är det bara att måla väggarna, lägga golv och sätta lister. Philipsrum är färdigspacklat, så där kan vi också börja snart :-)
Idag har vi inhandlat en hel del grejer till huset. Bland annat golv till lillemans rum. Vi lånade även hem tapetkataloger och har nu bestämt oss för 3 olika som ni kan se på bilden ovan. Håller tummarna att det blir så bra som vi tänkt oss!