2013-03-31 @ 18:44:33 / Allmänt

Glad påsk!

God kväll!
Har ni haft en bra helg? Det har vi haft i alla fall, även om den inte riktigt blev som planerat. Påskafton skulle vi egentligen spendera med goda vänner, men de blev sjuka, så schemat blev lite ändrat. På förmiddagen var vi en sväng  på stan där de ordnat aktiviteter för barnen. Det var bland annat påskparad, en påskhare som bjöd på godis, ansiktsmålning och fotografering. Efter det åkte vi vidare hem till barnens mormor där vi lekte, myste och åt en massa god mat.
Min älskade lilla påskhare ♥

2013-03-28 @ 12:43:39 / Allmänt

Lycklig!

Solen skiner, en mysig påskhelg väntar och Calle är långledig, Wihoo!
Det har gått jättebra att vara ensam med barnen på nätterna. Dagarna har också gått bra, men det är en omställning när man ska räcka till åt två barn i stället för ett. Maja skulle ju egentligen gått på dagis i veckan, men det gick magsjuka, så hon fick stanna hemma. Hennes farfar har däremot varit snäll och tagit med henne på olika aktiviteter, så hon är nog nöjd ändå.
Förra årets påskhare :-)

2013-03-24 @ 21:39:00 / Allmänt

Helgen

God kväll!
Det har varit en fullspäckad, men väldigt mysig helg. I fredags hade vi besök av släktingar, igår var det 2-årskalas för barnen i mammagänget och idag har vi bland annat varit på Majas dans. Ikväll börjar Calle som sagt jobba natt, så jag blir ensam med de små kottarna. Dom brukar sova ganska bra båda två, så jag hoppas denna natten inte blir nåt undantag.
I morgon blir Philip 2 månader! Tiden går så himla snabbt när man har småbarn! ... men det är väl för att det händer så mycker i deras utveckling. Har ni lagt märke till vad fläckiga ögon han har på bilden? Det kommer mer och mer brunt för varje dag som går!