2013-06-29 @ 23:15:10 / Allmänt

Lördag

Igår var det perfekt väder för att fota, så jag gav mig ut i trädgården för att fixa lite bilder, som vi sedan ska göra tavlor av. Blir lite personligare än att köpa i affären. Fick med en busig liten tjej på några kort också ;-)
Idag har Calle jobbat hela dagen. Jag och barnen tog sovmorgon och slappade på altan på under förmiddagen. Det är så mysigt att sitta där och höra regnet smattra på taket! På eftermiddagen följde Maja med mormor hem, så jag och lilleman fick egentid och lekte i flera timmar. Nu sitter jag och Calle och kikar på en av mina favofilmer "catch me if you can". Se den om ni inte gjort det! God natt på er!

2013-06-25 @ 23:26:00 / Allmänt

De senaste veckorna!

Det har varit fullt schema under de senaste veckorna. I söndags var egentligen första dagen på länge, som vi inte hade något inplanerat. Riktigt skönt, även om jag också tycker om när det händer saker! Midsommar firade vi tillsammans med släkt på dagen och vänner på kvällen. Massa god mat, dans runt stången och trevligt sällskap, precis som det ska vara!
Midsommargåva från våra goa vänner!
 
Måste också passa på att berätta att vår stora duktiga tjej blev blöjfri för några veckor sen! Vi började lite smått redan i vintras, då hon visade intresse... men när lillebror föddes la vi det åt sidan ett tag. Pottan har aldrig varit poppis, så hon gick på toaletten direkt i stället och det har funkat utmärkt!

2013-06-25 @ 22:54:07 / Allmänt

SÅ JÄKLA BRA!