2013-07-14 @ 19:14:30 / Allmänt

Vilhelmsro gårdscafé

Idag har vi varit på ett av mina favvocaféer och fikat. Vilhelmsro gårdscafé. Så himla mysig, lantlig miljö och ändå ligger det bara en kort promenad hemifrån. Det finns allt från goda salamismörgåsar, till våfflor och bakelser. Det mesta är lokalproducerat och nästan allt är bakat av familjen som driver stället. Gör ett besök om ni inte varit där! Ni lär inte bli besvikna :-)

2013-07-10 @ 10:37:00 / Allmänt

Philip <3

Vår lillkille är nu fem och en halv månad och växer och utvecklas i en rasande fart! Snart får han knappt plats i vagnens liggdel längre. De senaste veckorna har han blivit mycket mer närvarande och man får också mer respons tillbaka. Han älskar att titta på storasyster när hon springer runt och leker och utbrister ofta i skratt när hon busar! För ett tag sen lärde han sig att snurra runt och har även börjat sitta lite framåtlutat!
Än så länge har han inte börjat prata så mycket, men gör ofta ett jättegulligt glädjetjut! Att stå upp är något av det bästa han vet... då kan han se så mycket som möjligt och blir jätteivrig! Senast igår var Calle med honom på läkarkontroll på BVC. Allt såg bra ut och han var nästan 65 cm lång och 8 kg tung!

2013-07-09 @ 20:06:00 / Allmänt

Sjuk mamma!

God kväll!
Jag har haft några riktiga jobbiga dagar bakom mig, då jag troligen fick matförgiftning. Inte alls kul! ... men idag har jag mått mycket bättre, så nu går det nog åt rätt håll!
Jag har legat ute och vilat på en filt under trädet idag. I sovrummet hade vi TJUGOSJU grader, så vi fick dra ner markiserna och köra korsdrag i hela huset! Nu ska vi lägga dom små kottarna och sen ska vi slänga oss i soffan och kika på film! Hoppas ni får en fin kväll!