2013-01-30 @ 22:38:00 / Allmänt

Onsdag

Jag älskar som sagt den nya vardagen! Dessa två dagar har ungefär sett ut såhär: Vi har vaknat mellan 7:30-8:30, ätit en mysig frukost i lugn och ro, sen leker vi, äter frukt, får nåt besök, äter lunch, leker mer, äter lite mellis, myser lite, kollar bollibompa medan Maja får välling, lägger henne, äter kvällsmat och kollar lite tv innan läggdags. Haha :-) Så himla skönt att inte ha några måsten!
Folk frågar ofta om jag kan berätta vad vi äter till lunch.. och visst kan jag det! Igår blev det en gratäng med potatis och kassler och idag blev det kotletter i ugn!
 
I morgon kommer BVC hit på hembesök. Ska bli spännande att se hur mycket lilleman har växt! På tal om lilleman, så har många undrat vad han ska heta. Vi vet faktiskt inte än. Vi hade ett flertal namn på listan innan förlossningen... men nu när han väl är ute, känns det inte som någon av dem passar. Eftersom att lillebror får mer och mer personlighet och utseende för varje dag som går, så kommer vi nog att avvakta ett tag för att se vad han är för en liten krabat!


Postat av: Hanna

Hej! Jag har jobbat med din mamma på Ranl för några år sen så jag har hört mycket om dig :) hälsa henne gärna! om jag ska jämföra mina två snitt så gick Thildas smidigt som sjutton, hon var ute snabbt och jag blev ihopsydd på 45 minuter och mådde oförskämt bra efteråt (hon låg i säte därav snitt). Gabbe vägrade komma ut så efter 20 timmars värkarbete tog läkaren beslut om snitt, då var jag helt slut, men han vägrade komma ut så de fick snitta neråt och det sprack... Sen tog det över 2 timmar att sy ihop mig och jag mådde skit och hade fruktansvärt ont i flera dagar. Nu är jag i vecka 32, BF 4/4, kommer få planerat snitt. Undrade lite över hur ni bestämde datumet för snittet? Både thilda och gabbe är ju födda 12 dagar för tidigt och då satte båda förlossningarna igång naturligt. Hade ni något att säga till om? Tacksam för svar :)

2013-01-31 @ 21:33:56 / http://kreativ.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: