2013-01-31 @ 23:56:00 / Allmänt

VÅFFLOR!

För några dagar sen fick Ida mig att bli gaalet sugen på våfflor! Har haft dem i mitt huvud sen dess och idag fick några godingar äntligen slinka ner i min mage! SMASK! Körde på mitt gamla hederliga recept med ägg, som ni hittar HÄR. Tror inte jag var ensam om att tycka det var gott i alla fall. Både Calle och Maja mumsade i sig så det stod härliga till!

2013-01-30 @ 22:38:00 / Allmänt

Onsdag

Jag älskar som sagt den nya vardagen! Dessa två dagar har ungefär sett ut såhär: Vi har vaknat mellan 7:30-8:30, ätit en mysig frukost i lugn och ro, sen leker vi, äter frukt, får nåt besök, äter lunch, leker mer, äter lite mellis, myser lite, kollar bollibompa medan Maja får välling, lägger henne, äter kvällsmat och kollar lite tv innan läggdags. Haha :-) Så himla skönt att inte ha några måsten!
Folk frågar ofta om jag kan berätta vad vi äter till lunch.. och visst kan jag det! Igår blev det en gratäng med potatis och kassler och idag blev det kotletter i ugn!
 
I morgon kommer BVC hit på hembesök. Ska bli spännande att se hur mycket lilleman har växt! På tal om lilleman, så har många undrat vad han ska heta. Vi vet faktiskt inte än. Vi hade ett flertal namn på listan innan förlossningen... men nu när han väl är ute, känns det inte som någon av dem passar. Eftersom att lillebror får mer och mer personlighet och utseende för varje dag som går, så kommer vi nog att avvakta ett tag för att se vad han är för en liten krabat!

2013-01-30 @ 22:09:36 / Allmänt

Måste bara få uttrycka min lycka!

Åh, vad jag älskar vår nya vardag... Jag älskar mina barn och jag älskar Calle, som är en underbar sambo och pappa! Njuter av varenda minut tillsammans nu! De här dagarna har utan tvekan varit de bästa i mitt liv! Vi har inte gjort mycket alls. Bara varit hemma och umgåtts. Jag behöver inte mycket mer än detta! Är så lycklig!