2013-02-25 @ 22:19:05 / Allmänt

Bilder från operationen

Här kommer lite bilder från kejsarsnittet. Försökte censurera den värsta bilden med lite ljuseffekter, så ni skulle slippa se rakt in i magen :P
Idag har det redan gått 1 månad och vår lilla goding växer och utvecklas hela tiden ♥

2013-02-25 @ 11:00:30 / Allmänt

ÄLSKA WRAPP!

Alla ni som har en smartphone och facebook måste skaffa wrapp! Jag skaffade denna underbara app i julas och har haft väldigt mycket nytta av den. Man kan få GRATIS presentkort på 25-100kr på ett urval affärer! Köpte till exempel en pyjamas till lillan på lindex härom veckan och fick då 50 kr rabatt tack vare ett presentkort från wrapp.
Kolla in dessa underbara kuddar från hemtex! Köpte Love-kudden och den med trollsländan förra veckan. Fick 50 kr rabatt på varje kudde, eftersom Calle hängde med och nyttjade sitt presentkort!

2013-02-24 @ 17:31:22 / Allmänt

Funky kidz

Idag var äntligen dagen här! Dagen då Maja skulle börja i dans! Hon har pratat om att detta nästan varje dag sen vi berättade för henne för över en månad sen. Danskursen heter funky kidz och finns för barn i olika åldrar över hela landet. Den pågår i 10 veckor och avslutas sedan med en show. Maja har alltid älskat att dansa, så i stället för att få ännu mer leksaker fick hon kursen i födelsedagspresent av sin mormor.
Det var en riktigt nöjd tjej som lämnade danslokalen. Hon tyckte det var jättekul med alla rörelser och musik, även om det var lite svårt att hänga med ibland. Extra skojigt var det också att kompisen Arvid var med!