2013-08-29 @ 10:06:10 / Allmänt

Torsdag

God morgon!
Dagarna som passerat har varit fullspäckade även dom! I måndags fyllde mitt stora hjärta 25 år, så då tog vi paus från renovering och arbeten och umgicks! Både igår och i förrgår var däremot jag iväg och jobbade, men nu ska jag vara hemma med mina småttingar igen!
Lilleman växer i rasande fart! I söndags blev han 7 månader! Han sitter själv sen några veckor tillbaka och springer ofta runt i sån gåstol för att utforska huset. Han charmar oss med minspel och läten varenda dag och sover som en stock på nätterna. Har ingen koll på längd och vikt, men i klädväg har han 74/80.

2013-08-25 @ 11:39:04 / Allmänt

Tips!

Har ni inte smakat denna goding med chokladmousse, så spring iväg till affären! Ni kommer inte bli besvikna! Så jäkla god!

2013-08-22 @ 19:12:00 / Hemma hos oss

Fullt upp!

De senaste 2 veckorna har gått i ett! Calle har snickrat och jag har varit med barnen! Vi har även hunnit med besök på öppna förskolan, middag med mammorna och shopping. I lördags började Calle arbeta igen, men fick nyligen reda på att han kommit in på en utbildning genom jobbet... Så nu är det tyvärr slut på helgjobb, men åh vad jag har uppskattat alla de veckor vi fått tillsammans!
Snart har vi betat av ytterligare några av många saker på vårat lilla hus! :-)