2013-04-29 @ 22:45:00 / Allmänt

Måndag

 God kväll!
Just nu går dagarna i ett! Vi har fullt upp med förberedelser inför flytten. Det blir många möten med bank och mäklare och massor av papper som ska skrivas. Sen är det andra småsaker som ska fixas... adressändring, flytt av abonnemang, teckning av försäkringar, beställning av flyttstäd osv osv. Dessutom är vi i full gång med renovering av huset och sen har vi åkt på en ordentlig förkylning! ... men peppar, peppar! ...även om det är en intensiv period, så är det ändå såå roligt att se vårt kommande hem byggas upp! Vi var rädda att Maja skulle komma i kläm mitt i allt detta, men hon älskar att vara i huset! Hon tycket det är jättekul att leka i trädgården och vill gärna hjälpa till att riva tapeter och greja! ..  och snacka om att hon är stolt över sitt rum! Hon ska visa det för alla som kommer på besök :-)
 
I lördags tog vi en paus från allting och åkte iväg till stugan för att fira svärfars födelsedag. Skönt, behövligt och så himla fint!
På vägen till stugan stannade vi för att äta mat och köpa godis. Jösses, vad godis det finns på det stället! (På bilden visas bara en bråkdel) ... Så är ni i närheten av Mariestad tycker jag ni ska stanna på "Rattugglan" :-)
 


Postat av: Pia, mormor till Maja & Lill-Prinsen.

Åh vilka härliga bilder!!!! Kram på er allihop!

2013-04-30 @ 07:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: