2013-04-29 @ 22:45:00 / Allmänt

Måndag

 God kväll!
Just nu går dagarna i ett! Vi har fullt upp med förberedelser inför flytten. Det blir många möten med bank och mäklare och massor av papper som ska skrivas. Sen är det andra småsaker som ska fixas... adressändring, flytt av abonnemang, teckning av försäkringar, beställning av flyttstäd osv osv. Dessutom är vi i full gång med renovering av huset och sen har vi åkt på en ordentlig förkylning! ... men peppar, peppar! ...även om det är en intensiv period, så är det ändå såå roligt att se vårt kommande hem byggas upp! Vi var rädda att Maja skulle komma i kläm mitt i allt detta, men hon älskar att vara i huset! Hon tycket det är jättekul att leka i trädgården och vill gärna hjälpa till att riva tapeter och greja! ..  och snacka om att hon är stolt över sitt rum! Hon ska visa det för alla som kommer på besök :-)
 
I lördags tog vi en paus från allting och åkte iväg till stugan för att fira svärfars födelsedag. Skönt, behövligt och så himla fint!
På vägen till stugan stannade vi för att äta mat och köpa godis. Jösses, vad godis det finns på det stället! (På bilden visas bara en bråkdel) ... Så är ni i närheten av Mariestad tycker jag ni ska stanna på "Rattugglan" :-)
 

2013-04-25 @ 23:30:16 / Allmänt

Grattis till godingen!

Idag blir Philip 3 månader! Han är världens godaste lilla plutt! När vi var sjuka var han ganska ledsen, men nu verkar han vara tillbaka på banan igen! Utvecklingen har gått i en rasande fart den senaste tiden... Han är med på ett helt annat sätt och vill gärna sitta upp, så han ser så mycket som möjligt! Han är nyfiken och intresserad av allting och hans leenden får en att smälta!

2013-04-22 @ 22:25:51 / Allmänt

Sjukstuga

I lördags när vi gick upp tyckte jag Maja såg lite hängig ut på ögonen och under dagen blev hon mer och mer dåsig, vilket inte var så konstigt... för innan kvällen var slut hade hon nästan 40 graders feber. Hon är fortfarande dålig, men alvedonen piggar upp i alla fall! Philip har inte visat några symptom än så länge och har inte ens blivit påverkad av vaccinet, som han fick på BVC i fredags... men det är väl bara en tidsfråga innan storasyster smittar sin älskade lillebror med alla pussar!
BVC-besöket gick bra i alla fall. Han fick en spruta i varje lår. Den första var ingen fara, men efter den andra blev han jätteledsen! Han hade som vanligt växt så det knakat och vägde nu 5,8 kg och var 60 cm lång!