2012-09-30 @ 13:57:05 / Allmänt

Bra jobbat kappahl!

Gårdagen var hur trevlig som helst! Det var superkul att få träffa (nästan) alla mamas och barn igen! Vi hade knytkalas med god mat och mumsigt fika. Mammorna fick prata ut om allt och ingenting och småttingarna lekte järnet! Medan vi träffades hade papporna spelkväll i en annan lya, så det var inte bara vi som fick roa oss!
Köpte förresten denna underbara overall till lillan för några veckor sen! Som jag letat efter en som är bra både för vind, väta och kyla och dessutom är riktigt snygg! .. och till slut hittade jag en perfekt som uppfyllde alla krav på kappahl!

2012-09-27 @ 20:04:00 / Allmänt

Helgen knackar på dörren!

Hej på er!
Här har vi precis mumsat i oss en supergod tacopaj och kollat halv 8 hos mig. Nu ska jag bara slappa i soffan och njuta av att det är fredag i morgon! Tyvärr jobbar Calle hela helgen, så jag och lillan får mysa själva... men jag tror vi kommer få det riktigt bra ändå. På lördag ska nämligen alla mamas och småttingar ses! Ska verkligen bli jättekul att träffas igen!

2012-09-25 @ 19:37:10 / Allmänt

Tisdag

God kväll!
Jag har haft 2 underbara dagar med mammaledighet. Vi har varit på öppna förskolan både idag och igår! Kan knappt minnas när jag var där senast.. Måste varit ett halvår sen! I morgon ska jag tillbaka i arbete igen och det blir även torsdag och fredag. Det var visst mer att göra på jobbet än vad de trott!
Dessa söta ugglestövlar fyndade jag på coop forum i helgen. De är fodrade och kostade bara 99 kr!