2012-02-29 @ 10:23:00 / Allmänt

Ny vardag


God morgon!
På dagens schema står än så länge bebisträff och storhandling på schemat. Om mindre än två veckor ska som sagt Maja skolas in på dagis.. Så de gäller att passa på att träffa de andra mammorna och bebisarna. Jag har insett att jag och Majis(Och jag och Calle också för den delen) snart bara kommer ses en bråkdel av vad vi gör nu. Det känns lite sorgligt, men samtidigt är jag riktigt taggad på att ta reda på vad vår nya vardag kommer ha att erbjuda. Utan utmaningar och förändring blir det ingen spänning i livet! Hur känner ni föräldralediga inför att återgå till vardagen igen?


Postat av: anna

Älskar din blogg, så söt är lilla maja :-) jag längtar inte efter att komma tillbaka till vardagen, fast på ett sätt önskar jag att jag ska blörja jobba lite smått endå för att få inlite mer till hushållet, men usch vad man skulle missa mycket och jag förstår inte hur man ska hinna med allt haha :) föresten hur var det att resa utomlands med maja? Vi funderar på att fara någostans till hösten min tös är nu 4 mån, fördelar och nackdelar med att resa med små och vad ska man tänka på?:-) kraam!

2012-02-29 @ 16:53:50 / http://viplusett.blogg.se/
Postat av: Ika

Fin bild! Ska du börja jobba eller vad ska du göra när Maja börjar på dagis? :)Sv: Haha ibland tror man att det är så varmt ute ^^

Tack så mycket! :)

2012-03-01 @ 11:03:47 / http://emelieeriika.blogg.se/
Postat av: Jennie- Mamma till Melker

Nu har vi inte ens sökt plats till Melker än, men antagligen ska han väl börja skolas in i höst.

Jag gruvar mig, vill inte släppa han på dagis (mest för att jag vet hur dåliga dom är här i stan) och framförallt tar det emot att börja jobba igen, eftersom jag inte har något fast ställe att gå tillbaka till.Men det är nog som du säger, utan utmaningar och förändringar blir det ingen spänning här i livet.. :) Det eviga livspusslet.

2012-03-01 @ 12:41:58 / http://mittlivsomjennie.blogg.se/
Postat av: Sara

Skrev ett inlägg idag om att detta är min sista månand med Ida sen är det dags att gå tillbaka till jobbet. Du kan läsa vad jag tycker om det där ;)

2012-03-01 @ 13:47:22 / http://minibyme.blogg.se/
Postat av: Jennie- Mamma till Melker

Grattis, vad kul! Ska söka järnet jag med sen :)

Vad ska du jobba med?

2012-03-01 @ 14:43:34 / http://mittlivsomjennie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: