2012-12-31 @ 17:41:22 / Allmänt

Gott Nytt 2013!

Vill önska er ett Gott Nytt År!
Hoppas kvällen blir underbar och 2013 likaså!
 
Här hemma blir det som ni kanske förstår inte jättemycket firande. Jag har precis kommit på benen igen.... Har börjat städa i ordning lite och slängt in alla kuddar o täcken i tvättmaskinen... men det är tungt i kroppen! Vår förhoppning är att lillstumpan ska få komma hem ikväll. Kanske blir Calle sjuk och kanske blir hon det med... men vi kan ju inte hålla henne hemifrån hur länge som helst! Saknar henne så jag kunde spricka! Nee, nu ska jag försöka röja lite mer, så vi kan sätta oss i soffan för att mysa och äta lite god mat sen. Kram på er!

2012-12-30 @ 18:42:00 / Allmänt

Usch, fy och blä!

Nu när jag fått lite mer ork vill jag bara kika in o säga att jag legat i vinterkräksjuka hela helgen. Usch, vad hemskt det varit! Som tur är sov Majis hos sin mormor när det bröt ut på mig... så hon har kunnat hålla sig undan smitta med hjälp av sin farmor o mormor som passat henne de senaste dagarna. Calle har också klarat sig än så länge, men det känns som det bara är en tidsfråga. Det är väl bra att vi inte får det samtidigt i alla fall, så vi kan ta hand om varandra!

2012-12-28 @ 12:02:00 / Allmänt

Julklappar

Här är lite bilder på några av Majis julklappar.
Köket, duplohuset och bilbanan har hon lekt massor med! Balettklänningen har även den varit väldans poppis... Sessa!! - skriker hon och dansar runt i den! Hon fick även en pojkdocka med SNOPP! Den har varit vääldigt intressant vill jag lova!