2012-04-30 @ 17:56:56 / Allmänt

Valborg


Hallåj!
Ikväll ska våren ringas in och det verkar som vårvädret lyckades titta fram i sista sekund.. från blåsigt och kallt i flera dagar till att helt plötsligt få 16 grader och solsken! Känns lite för bra för att vara sant! Hoppas åskan håller sig borta i alla fall! Lillan hade mått mycket bättre idag, så det kanske blir en sväng till valborgsmässo-elden senare.. men först ska vi grilla. Är vrålhungrig efter denna långa jobbdag! Hoppas ni får en riktigt bra kväll och att ni har lika fint väder som vi har! Kram!

2012-04-29 @ 17:12:54 / Allmänt

Söndag


God eftermiddag!
Vi började dagen med en riktig favoritfrukost och sen har vi bara haft soffhäng. Lillstumpan har 39-grader i temp, så det är precis vad hon behöver. Hon är inte förkyld eller något, men tydligrn valde febern att titta fram ändå. Hoppas verkligen att det går över snart. I morgon ska jag och Calle jobba, så då ska Majis farfar komma hit och passa henne. Har ni haft en bra helg?

2012-04-29 @ 12:39:05 / Allmänt

Lördagen

Igår förmiddag var jag och lillgumman ute på äventyr tillsammans med hennes faddermamma Sandra. Vi tog en promenad till stan där vi fikade i solen och kikade i några affärer. Efter det gick vi vidare till Sandras svärföräldrar och hälsade på hunden Agaton. På kvällen fick vi besök av Majas kompis Nova och hennes föräldrar. Det blev gott att äta, bebisbus och massa prat :-)

Mer bilder kan ni nog se på Idas blogg snart. (Fick den fina blomman av gästerna).