2011-10-31 @ 23:55:15 / Allmänt

Videobutiken


Visst var det lite krångligt med bytet från comhem till telia, men nu är jag hur nöjd som helst! Ikväll testade vi nämligen en superbra funktion som telia har... Att hyra film direkt i tvn! Det fanns ca 2500 filmer att välja mellan, men till slut fick det fick bli Gulliver's travels. Jag kan faktiskt inte speciellt mycket om orginalet... Känner ju till storyn i det stora hela, men inga detaljer.
Tyckte filmen var ganska bra, men jag är en allätare också :-)

Bilderna är lånade från google.

2011-10-31 @ 16:31:43 / Allmänt

Osterian

På förmiddagen idag tog jag med mig Majis och åkte till Falbygdens ost tillsammans med Ida och Nova. För er som inte vet, är Falköping känt för sina lagrade ostar. På "osten" eller "osterian", som det också kallas, kan man ta sig en fika eller äta ostbuffé i caféet, provsmaka och handla i butiken där de säljer ostar och annat gott och gå en sväng på deras mysiga julutställning.

 

Haha småttingarna ser ju för sköna ut på bilderna! Nova ser vettförskrämd ut och Maja ser ut som hon drack nåt annat än vatten ur sin nappflaska! Jag själv smaskade i mig en himmelskt god ostkaka. Åh, så gott det var!

 

I julutställningen ville man som vanligt ha typ allt, men det funkar ju inte riktigt så :-)

 

Dessa saker var lite av allt fint som fanns! Sakerna på de 2 nedersta bilderna hade jag gärna velat ha i Majas rum och de andra grejerna hade passat fint i köket, hallen och vardagsrummet.

 

Väl hemma hade jag julkänslor i hela kroppen! Maja fick ha tomteluva och jag spelade julmusik medan vi lekte i hennes rum, haha :-)


2011-10-30 @ 16:31:11 / Allmänt

Egentid


Hallåj!
Nu är jag hemma igen och det är alldeles tyst här. Lillstumpan är kvar hos sin farmor och Calle har inte kommit hem från jobbet än. Det var riktigt kul att få komma iväg på nånting utan att behöva passa på Maja även om jag saknade henne lite. Att få egentid en stund här hemma är också skönt. För er som undrar vad ljusparty är, så är det typ som tupperware- eller smyckesparty. En värd/värdinna anordnar en träff för sina vänner och tar hem en konsult som säljer olika produkter (i detta fallet ljus). Hon/han visar upp och berättar om sina grejer, man blir bjuden på fika och sen får man göra en beställning (om man vill). Jag tänkte beställa jättefina fejkljus som är perfekta när man har småbarn, men jag ska vara värdinna själv framöver och då kan jag få dem billigare eller kanske till och med gratis :-)