2011-07-31 @ 22:37:02 / Allmänt

Dadadadada

Idag har vi varit ute hela dagen. Äntligen kommer värmen tillbaka! Typiskt att Calle börjar jobba igen på tisdag bara :/ Han har haft dåligt väder i princip hela semestern, så vi har verkligen haft otur. Men det är egentligen ett ilandsproblem.
Vi har ju haft varandra och vår älskade dotter, vilket är guld värt!

Lillstumpan pratar mer för varje dag och när det väl sätter igång så går munnen i ett. Haha hon är så jäkla söt! Nenenenene och dadadadada. Det är skönsång i våra öron... Så länge det håller sig till en hyffsat låg ljudvolym.
Ibland när när man inte tittar på henne och ger henne ens fulla uppmärksamhet kan det bli väldigt högljutt. Hihi, sötisskrållan ♥


Maja älskar att plaska i mormors pool! Hon slår händerna jättehårt mot vattnet :)

2011-07-31 @ 10:40:58 / Allmänt

Önskeoufit


Såhär skulle jag gärna gå klädd till hösten!

2011-07-31 @ 10:03:00 / Allmänt

Söndag

God morgon!

Lillstumpan fick ha barnvakt en stund igårkväll när vi gick ut och tittade på bilarna. Efter en stund ringde Majas farfar och sa att hon var jätteledsen. Hon som brukar vara så glad! Men när vi kom och hämtade henne blev hon på strålande humör igen. Hon saknade bara mamma och pappa lite ♥

 

Idag går mina auktioner på tradera ut. Den första slutar vid halv 2 och den sista vid 5. Vill ni ta er en titt kan ni göra det HÄR! :)