2011-02-28 @ 21:15:26 / Allmänt

Ajsing bajsing

Usch, vilken dunderhuvudvärk jag har. Det är nog helt mitt eget fel, för idag har jag slarvat med maten. Har bara ätit mackor och sötsaker. Man blir inte motiverad att laga mat på samma sätt, när man bara ska göra till sig själv.

Idag har jag gjort något som aldrig brukar bli av annars - gjort en beställning på fotoframkallning! Vet inte hur många gånger jag tänkt att jag måste framkalla och sätta in i album. Fotona blir ju bara liggandes på datorn och rätt vad det är får man virus, då är det inte så kul. Äntligen fick jag tummen ur, vilket resulterade till 396 bilder!

Nu: MAAT!2011-02-28 @ 10:09:24 / Allmänt

Sista februari

Hej på er!

Jag och min lilla tjej har sovit vår första natt ensamma. Calle gick nämligen på nattskiftet igår. Det var inga som helst bekymmer, hon sover ju så bra på nätterna. Vi saknade ju våran favokille, det är klart, men det är ju en  annan femma.

Idag ska vi inte göra något speciellt. Calle sover väl till 3 eller något. Min bror kanske kommer förbi här innan han åker hem till Stockholm igen. Sen ska lilla gumman få sig ett bad. Annars blir det väl bara lite vardagligt småfix som tvätt osv.


Ett litet kollage från gårdagens kalas.

2011-02-27 @ 19:43:07 / Allmänt

Presenter

Vi har fått massor med fina presenter igen. Igår fick jag en hel hög med kläder från min danska väninna som jobbar på name it(barnkläder). Fick även från mina bröder med respektive och min brors tjejs förädrar och idag fick jag från min moster och min morbrors familjer.
Här är lite av de grejer jag fick igår.Det var väldigt fina mönster och broderier på name it kläderna.


Var inte brillorna fräna? Har bilder när hon har dem på sig som ni ska få se, när jag lagt in
dem på datorn.