2010-11-29 @ 22:05:49 / Allmänt

Ullared!

Nu är det bara några enstaka grejer kvar i gamla lägenheten. I morgon ska vi hämta det sista. Vi ska även lägga golvet i barnrummet i morgon... så sen är det bara att börja inreda! Wiie! Ser verkligen fram emot det!

På onsdag blir det förhoppningsvis Ullared. Våran bil har ju pajat, så måste få tag på någon vi kan låna bara. Då ska det inhandlas massvis med saker. Först och främst grejer till bebisen. Åkpåse, mobiler att hänga ovanför skötbordet och i vagnen, babygym, spjälsängsskydd, sängkläder m.m. Ska även försöka hitta lite mammakläder till mig själv, inredning till lägenheten och julklappar. Har jag tur hittar jag en bra och billig dator i net on net's lagershop också!

Idag har det varit en tjej här och städat. Låter kanske hur knasigt som helst, men det var faktiskt kanon. Hon demonstrerade ett speciellt redskap som var typ som en dammsugare. Hon ville självklart sälja ett exemplar av denna svindyra produkt, men det struntade vi i. Hon tog bort kvalster på 30 cm's djup i sängen, gjorde rent en matta och en prydnadskudde. Superbra!


Denna åkpåse ska jag köpa om den fortfarande finns kvar på gekås.
Bilderna är tagna från Gekås's blogg.


Postat av: isabell

Gud så mysigt! Har ni kollat kön?:)

2010-11-29 @ 23:52:38 / http://isabellbergeld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: