2010-12-31 @ 12:18:16 / Allmänt

31/12 2010

Vaknade, slängde i mej frukost, satte på en tvätt och bytte lakan i sängen.
Sortera och städa lägenheten hann vi med igår, så nu känns det riktigt skönt!

Igår hade jag förvärkar hela kvällen. Kroppen börjar träna sig nu :) Det var riktigt jobbigt emellanåt, men det är ju inget mot vad det kommer vara sen.

Nu ska jag duscha och göra mig i ordning. Om det blir som planerat ska vi åka ut till min pappa på landet och gå en promenad. Kanske inte blir så mycket promenad för min del men... Vi ska ta med oss en spark, så Calle får köra mig om det blir jobbigt :)

Gott nytt år på er!

Jag och världens bästa plastsyster förra nyår :)

2010-12-31 @ 00:26:09 / Allmänt

Solminnen

Ännu en supermysig dag. Först massa filmmys. Sen tog vi med oss fika och en termos med varmchoklad och åkte upp till berget på utflykt. Vi gick en lång promenad och sen satte vi oss vid slalombacken med vår picknick och kikade ut över stan.  Vi hade med oss en bob som Calle fick dra mig på en bit på vägen tillbaka till bilen. Jag kunde inte sätta mig vanligt på den, fick inte plats... Så fick sitta bakåtvänd, haha! Lite läskigt, men det var skönt att få vila en stund.

Jag är så himla sugen på att åka utomlands, men det kan jag ju glömma nu och en tid framöver. Alla åker hit och dit hela tiden och här sitter jag och avundas.

Mallorca 2007


En långhårig Calle på Cypern, jul och nyår 2007/2008


Nyförlovade, Cypern 2007/2008 (I cypern var klockan 00:21 1/1 08)


Mallis 2008


Gran Canaria förra vintern


Calle, Gran Canaria förra vintern


Krabbfiske, Gran Canaria


Turkiet 2010


Turkiet 2010, kyparn glömde blixten :P

Tänk nästa gång vi reser, då har vi en liten tjej med oss. Längtar!

2010-12-30 @ 15:34:22 / Allmänt

6 veckor kvar

Igårkväll högg det till i bäckenet som aldrig förr. SMÄRTA! Säger jag bara. Tur att det bara är 6 veckor kvar idag :) Är så otroligt trött på min kropp också. Känner mig tjock, fet och ful... men det ska jag bannemej ta tag i så fort som möjligt sen. Vet att många tänker, "lycka till, du har en bebis att ta hand om", men jag vet att det går. Har sett många exempel på tjejer som snabbt får i ordning på sina kroppar efter graviditeten. Kan dom kan jag! Jag har viljan och motivationen och tänker ge allt jag kan. Jag ska tänka på kosten och ta med min lilla bebis ut på promenader i vagnen.

Vi var iväg och skulle köpa fiskar till akvariet förut. Vi hade med ett vattenprov och det var tydligen för lågt PH-värde, så vi får vänta ett tag till. Trååkigt.


Åt kyckling med ris och sötsur sås nyss. Det händer väl rätt så ofta, men
sen är det riktigt gott också. Nyttigt är det nog med för den delen. Vet
inte hur det är med såsen, men kyckling är ju bra och kornriset också.